Sałatka z czerwoną fasolą

Sałatka z czerwoną fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona z puszki

    1 puszka
  • marchew

    3 sztuki
  • ogórki konserwowe

    5 sztuk
  • papryka konserwowa

  • cebula

    1 sztuka
  • jajko

    5 sztuk
  • natka pietruszki

  • sól i pieprz

  • majonez

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchewki gotujemy do miękkości. Jajka gotujemy na twardo. Marchewki, ogórki, paprykę, cebulę jajka kroimy w kostkę. Wkładamy do miski. Dodajemy opłukaną fasolę i pokrojoną drobno pietruszkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 13.02.2017 20:35
robie podobną

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat