Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
marchew 3 sztuki
ogórki konserwowe 5 sztuk
papryka konserwowa
cebula 1 sztuka
jajko 5 sztuk
natka pietruszki
sól i pieprz
majonez 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Marchewki gotujemy do miękkości. Jajka gotujemy na twardo. Marchewki, ogórki, paprykę, cebulę jajka kroimy w kostkę. Wkładamy do miski. Dodajemy opłukaną fasolę i pokrojoną drobno pietruszkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 13.02.2017 20:35
robie podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak