Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną cebulą

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 1 garść
pomidory 3 szt
cebula czerwona 2 szt
ocet balsamiczny
cukier
sos balsamiczny
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną cebulą

Sałatę myjemy i osuszamy. Pomidory myjemy i kroimy w kosteczkę. Cebulę kroimy w cieniutkie plasterki solimy kropimy octem balsamicznym i cukrem dla przełamania- cebule odstawiamy. Na talerzu układamy sałatę pomidorki i dodajemy cebulę. Solimy wszystko do smaku i polewamy sosem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata
Agata 23.09.2013 12:39
ładne zdjęcie
ana1 23.09.2013 10:04
bardzo ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak