Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cukinii z ketchupem
Dodać pozostałe przyprawy (czosnek pokroić w plasterki). Gotować sałatkę przez 15-20 minut. Wkładać gorącą do wyparzonych słoików, zakręcić i odstawić do góry dnem, nie pasteryzować.
cukinie małe | 10 szt (zielona i żółta) |
cebula | 4 szt |
sól | 2 łyżki |
cukier | 1 szkl |
ocet 10 % | 1 szkl |
olej rzepakowy | 1 szkl |
czosnek | 1 główka |
koncentrat pomidorowy | 300 g |
ketchup pikantny | 1 szkl |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: