Składniki:
makaron | 1/2 op. |
brokuł | 1 szt. |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 15 dkg. |
szczypiorek usiekany | 1/2 pęczka |
sos | |
majonez | 1/2 szkl. |
śmietana kwaśna | 1/2 szkl. |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
makaron | 1/2 op. |
brokuł | 1 szt. |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 15 dkg. |
szczypiorek usiekany | 1/2 pęczka |
sos | |
majonez | 1/2 szkl. |
śmietana kwaśna | 1/2 szkl. |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: