Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z botwiny z gruszką i serem pleśniowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

botwina liście
ser lazur złocisty 60 g
pomidorki koktajlowe 10
gruszka 1
ocet balsamiczny

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z botwiny z gruszką i serem pleśniowym

Liście botwiny dokładnie umyć i wysuszyć. Porwać i przełożyć do miski. Dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i pokrojony w kosteczkę ser. Gruszkę pokroić w cienkie pół plasterki i również dodać do sałatki. Polać składniki octem balsamicznym i wymieszać. Sałatka jest pełna koloru i bardzo smaczna. Życzę smacznego:-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 14.05.2015 10:02
zdecydowanie moje ulubione smaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak