Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z boćwiny i cieciorki z jajkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boćwina 1 garść
jajko 2 szt
cebula 1/2 szt
oliwa
cieciorka 1/2 puszki
rzodkiewka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z boćwiny i cieciorki z jajkiem

Liście boćwiny myjemy odcinamy końcówki. Rzodkiewki myjemy i kroimy w plasterki. Jajka gotujemy na twardo , zimne kroimy w ćwiarteczki. Cieciorkę odcedzamy z zalewy. Cebulę obieramy i kroimy w cieniutkie piórka. Całą sałatkę solimy do smaku. Kropimy oliwą z oliwy , doprawiamy pieprzem i ozdabiamy ketchupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.07.2013 07:48
Polecam na kolację lub śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak