Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z białą fasolą i papryką konserwową

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
fasola biała z puszki 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka
ogórek konserwowy Smak 3 sztuki
papryka konserwowa 1/2 słoika
majonez 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z białą fasolą i papryką konserwową

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.

Paprykę konserwową i ogórki pokroić w kostkę i wraz z kukurydzą, fasolą i groszkiem osączyć z zalewy.

Dodać pokrojone jajka. Dodać majonez oraz do smaku sól i pieprz.

Wszystkie składniki wymieszać.

Przygotowaną sałatkę włożyć na 30 minut do lodówki, aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 03.07.2017 23:50
pyszna sałątka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak