Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z arbuzem i miętą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata lodowa 1/2 sztuki
roszponka 1 garść
arbuz 2 plastry
ser feta 150 gram
miód 1 łyżeczka
olej lniany 2 łyżki
sok z cytryny
mięta
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z arbuzem i miętą


Listki mięty drobno posiekać i rozetrzeć z miodem. Dodać olej, sok z cytryny i świeżo zmielony pieprz.
Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Ser i arbuz pokroić w kostkę.
Wszystko umieścić w salaterce, polać sosem i lekko przemieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiktoria29 17.08.2016 22:05
na pewno smaczna
Madzai 17.08.2016 21:32
Ciekawe połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak