Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z arbuzem i fetą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 0,5 kg
ser feta 0,5 kostki
słonecznik łuskany 3 łyżki
olej 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z arbuzem i fetą

Miąższ arbuza wycinamy ze skóry. Wydłubujemy pestki. Kroimy w kostkę. Ser feta kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy słonecznik. Łączymy z arbuzem i fetą. Doprawiamy białym pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 17.08.2016 13:29
ciekawa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak