Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z arbuzem, fetą i rukolą

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola 100 gram
ser feta 70 gram
maliny świeże 3 łyżka
sok z cytryny 1/2 łyżka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 1 szczypta
arbuz
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z arbuzem, fetą i rukolą

Rukolę ułożyć na talerzu. Fetę i arbuza pokroić w kostkę, ułożyć na rukoli. Dodać maliny. Oliwę, sok z cytryny i pieprz połączyć. Dressingiem polać sałatkę. Podawać od razu po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak