Sałatka z arbuzem, fetą i rukolą

Sałatka z arbuzem, fetą i rukolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rukola

    100 gram
  • ser feta

    70 gram
  • maliny świeże

    3 łyżka
  • sok z cytryny

    1/2 łyżka
  • Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

    1 szczypta
  • arbuz

  • oliwa

    1 łyżka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sałatka z arbuzem, fetą i rukolą

Rukolę ułożyć na talerzu. Fetę i arbuza pokroić w kostkę, ułożyć na rukoli. Dodać maliny. Oliwę, sok z cytryny i pieprz połączyć. Dressingiem polać sałatkę. Podawać od razu po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat