Sałatka włoska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet winny

    3 łyżki
  • oliwa

    6 łyżek
  • cebula

    1 szt
  • kapusta pekińska

    1 średnia główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę i wymieszać.
Przygotować sos według przepisu i odstawić go na około dwie godziny.
Po tym czasie do kapusty wlać sos, wymieszać i jeszcze odstawić na 20 minut aby smaki się przegryzły.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Betka 20.11.2012 09:05
rewelacyjnie wygląda!;)
eli_555 22.08.2011 21:02
prosta i smaczna
darus 06.05.2011 10:53
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat