Sałatka wiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata

  • Pęczek rzodkiewek

  • ogórek sałatkowy

  • feta

  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałatę umyć, wysuszyć i porwać na kawałki. Ogórka i rzodkiewkę pokroić w półplasterki, fetę w kostkę, koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać.
Sałatkę można polać jogurtowym sosem lub oliwą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Izabela77 15.06.2013 20:37
pyszna i lekka sałatka
angelika14 15.06.2013 11:51
bardzo dobra wręcz idealna w ciepłe dni
Moje Kulinarne Rozterki 15.06.2013 11:22
Pyszna sałatka, prosta, nieskomplikowana, najlepsza na letnie dni. Pozdrawiam
Sylwia26 15.06.2013 10:15
ślinka leci
IwonaDD 15.06.2013 09:12
sałatka palce lizać
gosia561 15.06.2013 00:28
faktycznie smak wiosny
iwi 15.06.2013 00:03
i o to chodzi w sałatce
biatriss 15.06.2013 00:03
czekałam na takie sałatki
meg1984 14.06.2013 23:08
zdrowa i smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat