Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wielowarzywna na zimę
Kroki postępowania
Z papryki usunąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Kalafiora i brokuła podzielić na różyczki.
kalafior | 1 szt |
brokuł | 1 szt |
fasolka szparagowa | 350 g |
papryka żółta | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
Zalewa: | |
wody | 6 szkl |
octu 10% | 0,5 szkl |
cukru | 6 łyżek |
soli | 1 łyżka |
ziela angielskiego | 7 ziaren |
Gorczyca biała cała Prymat | 0,5 opak |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: