Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warzywna na zimę
2. Dodać pozostałe składniki. Wszystko gotować w dużym garnku ok. 40 minut. Gorące wkładać do wyparzonych, jeszcze gorących słoików, zakręcić, i pasteryzować ok. 5 minut.
buraki czerwone | 1 kg |
kapusta biała | 1 kg |
marchewka | 1 kg |
cebula | 3 szt |
woda | 6 szklanek |
cukier kryształ | 1 szklanka |
sól | 2,5 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 15 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ocet 10 % | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: