Sałatka warzywna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

    1 słoiczek mieszanki z marchewką
  • groszek konserwowy

    1 szt
  • kukurydza w puszce

    1 szt
  • korniszony

    1 słoiczek
  • papryka czerwona

    1 szt
  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • sól i pieprz

  • majonez

    3-4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę cieniutko obrać ze skórki i pokroić w kostkę . Pęczek pietruszki umyć i posiekać.Korniszony pokroić w kostkę. Groszek, kukurydzę i czerwoną fasolę oraz seler z marchewką odcedzić z zalewy. Wszystkie warzywa wsypać do miski doprawić solą i pieprzem wymieszać. Na koniec dodać 3-4 łyżki majonezu , pietruszkę i jeszcze raz przemieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 23.06.2017 11:12
Bardzo dobra.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat