Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warstwowa z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Lista składników

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
ryż 1/2 szklanki
ogórki konserwowe 4-5 szt
kukurydza w puszce 1 szt

Sos

koperek 1 pęczek
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 1 mały kubek
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warstwowa z tuńczykiem

Ryż ugotować, tuńczyka i kukurydze odcedzić na sitku, koperek drobno posiekać. Składniki sosu wymieszać ze sobą.
Składniki układać warstwowo: ugotowany ryż, tuńczyk, kukurydza, ogórki pokrojone w drobną kostkę, sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 05.06.2017 20:39
pyszna sałatka
benka 24.03.2017 19:29
Smaczna sałatka, robię podobną .
Aleksandra/Olcia 24.03.2017 18:49
mniam mniam
Agnieszka-87-25 24.03.2017 17:28
smaczna sałatka
adelajda 24.03.2017 13:47
Dobra sałatka
pestka 24.03.2017 13:32
bardzo smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak