Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa z serem
W salaterce ukladamy warstwy,przedzielajac cienka warstwa majonezu i przypraw:bialka,ogorki,ser,cebula,wedlina,zoltka,marchewka,por i papryka.posypujemy posiekana natka pietruszki
jajko | 9 szt |
żółty ser | 30 dag |
cebula | 1 szt |
wędliny | 30 dag |
natka pietruszki | 1 lyzeczki |
por (biała część) | 1 szt |
majonez | kilka łyzek |
sól i pieprz | do smaku |
marchewka | 3 szt |
ogórki | 1 sloik |
papryka marynowana | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: