Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warstwowa z fasola ,pekinką i kurczakiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podwójna pierś z kurczaka 1 szt
fasola czerwona 1 puszka
kapusta pekińska pól
majonez
cebula biała 1 szt
ogórki 4-5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warstwowa z fasola ,pekinką i kurczakiem

pierś z kurczaka kroimy w kostkę,przyprawiamy i smażymy .Fasolę odsączamy z zalewy,cebulę kroimy w piórka i usmażyć (zrumienić),ogórki pokroić w kostkę a pekinke drobno posiekać.
Układać w naczyniu w kolejności :
- podsmażona pierś z kurczaka
- fasola
-podsmażona cebulka
-ogórki
-majonez
- kapusta pekinska

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 18.04.2014 21:39
mmmm pychota)))
Malinka 01.02.2014 09:09
Na pewno bardzo smaczna!
Marta1986 28.01.2014 13:06
ciekawa sałatka
bietka 28.01.2014 11:53
ładnie się prezentuje :)
bogusia19 28.01.2014 11:44
bardzo dobra sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak