Przepis i sposób przygotowania na: sałatka w wersji mini
pomidorki, ser, kolby kukurydzy kroimy na pół, dodajemy do sałaty,
cebulki dodajemy w całości,
wrzucamy listki bazylii,
polewamy oliwą i octem winnym, dodajemy sól i pieprz, mieszamy
pomidory koktajlowe (czerwone) | 50 g |
mini mozzarella | 1 opakowanie |
sałata karbowana | 1 sztuka |
kolby kukurydzy w puszce | 1/2 opakowania |
cebulki konserwowe złociste | 1/2 opakowania |
ocet winny | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: