Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tuńczykowa z cieciorką i kiełkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełki rzodkiewki 1 opakowanie
sałata 1/4 szt
cieciorka 1/2 puszki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tuńczykowa z cieciorką i kiełkami

Cieciorkę odcedzamy z zalewy na sicie. Sałatę zielona myjemy osuszamy i rwiemy na kawałki. Do sałaty dodajemy kiełki. Tuńczyka wyciągamy z puszki i lekko odcedzamy z nadmiaru oleju . Wszystkie składniki lekko mieszamy i doprawiamy pieprzem .Podajemy jako przystawkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 22.02.2013 15:20
jaka kolorowa:)
miroslawa 07.12.2012 12:06
pyszne i zdrowe
Noruas 07.12.2012 11:42
pomysłowe połączenie :)
artur7 07.12.2012 11:33
fajne lubie takie
Goya 07.12.2012 11:01
ciekawa
Juleczka20 07.12.2012 10:40
pyszna na pewno
Paolcia 07.12.2012 10:32
bomba witaminowa :)
iwa643 07.12.2012 09:48
Polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak