Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tatarska do mięsa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki marynowane 350 g
ogórki konserwowe 350 g
cebula 1 sztuka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tatarska do mięsa

Kroki postępowania

1
Pieczarki i ogórki odsączyć z zalewy i pokroić na drobną kostkę.
Krok 1 - Sałatka tatarska do mięsa foto
2
Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę.
Krok 2 - Sałatka tatarska do mięsa foto
3
Ogórki, pieczarki i cebulę włożyć do miski dodać majonez, sól i pieprz i dokładnie wymieszać.
Krok 3 - Sałatka tatarska do mięsa foto
4
Gotowe!
Krok 4 - Sałatka tatarska do mięsa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 14.11.2014 06:48
bardzo dobra
ppaulina 10.11.2014 20:50
pyszna sałatka
RenataZ-et 09.11.2014 22:24
super jest taka sałatka
Megg 09.11.2014 17:14
lubię takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak