Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szpiankowa z pieczonym pasztetem i porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
oliwa
pieprz
por
sól
koperek
pasztet 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szpiankowa z pieczonym pasztetem i porem

Szpinak myjemy układamy na półmiskach .Pasztet kroimy w kostkę dodajemy do sałatki .Por kroimy w plasterki solimy dusimy ręką ,zeby zmiękł i kółka rozdzieliły się .Por dodajemy do sałatki .doprawiamy całość solą ,pieprzem i kropimy oliwą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 10.03.2012 06:13
zdrowe i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak