Sałatka szpiankowa z pieczonym pasztetem i porem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    1 garść
  • oliwa

  • pieprz

  • por

  • sól

  • koperek

  • pasztet

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak myjemy układamy na półmiskach .Pasztet kroimy w kostkę dodajemy do sałatki .Por kroimy w plasterki solimy dusimy ręką ,zeby zmiękł i kółka rozdzieliły się .Por dodajemy do sałatki .doprawiamy całość solą ,pieprzem i kropimy oliwą .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 10.03.2012 06:13
zdrowe i dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat