Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
białych i zielonych szparagów
400 g -
oliwek bez pestek
80 g -
mix sałat wedle uznania
- - -
pomidorów concasse
50 g -
pokrojonej w drobną kostkę szalotki
1 sztuka -
octu winnego
1 łyżka -
oliwy z oliwek
2 łyżki -
miodu
1 łyżeczka -
solil czosnkowej Prymat
1 sztuka -
chorizo
100 g -
Pieprz czarny mielony Prymat
- - -
cukier
- - -
parmezan
40 płatki
Przepis i sposób przygotowania Sałatka szparagowa z kiełbasą chorizo
Szparagi, sałatę, kiełbasę chorizo, pomidory concasse i oliwki ułożyć na półmisku, skropić sosem i posypać płatkami parmezanu.
Komentarze (12)
Załaduj więcej komentarzy (2)