Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szefa kuchni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 woreczki
pieczarki 1/2 kg
papryki 2
por (biała część) 2
kukurydza puszka
jaja 4
bazylia świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szefa kuchni

Ugotować ryż i pozostawić do ostygnięcia. Pieczarki pokroić w grubą kostkę podsmażyć na patelni pokropić magą. Paprykę pokroić w 2 cm paseczki. pory pokroić w talarki kukurydzę odcedzić a jajka starkować lub pokroić. Wszystkie składniki wymieszac dodać posiekaną bazylię. dodać jogurt. doprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak