Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z MARYNOWANYMI PODGRZYBKAMI I JAJKIEM

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
cebula 1 średnia
pieprz do smaku
majonez do smaku
podgrzybki 1 marynowane
matijasy 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z MARYNOWANYMI PODGRZYBKAMI I JAJKIEM

1. Matiasy przez godzinę moczyć w wodzie następnie odsączyć i pokroić w kostkę.
2. Marynowane podgrzybki opłukać pokroić w kostkę.
3. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupki, pokroić w kostkę.
4. Cebulkę obrać, pokroić w kostkę.
5. Wszystko razem wymieszać, doprawić pieprzem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 08.12.2012 13:50
smaczna
babajaga1969 08.12.2012 11:34
ale pyszne składniki, sałatka też wygląda smacznie :))
Paolcia 08.12.2012 10:11
idealna na świąteczny stół :)
Sylwia26 08.12.2012 08:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak