Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śledziowa z czerwona cebula i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 3 szt
korniszony 3 szt
feta 1/2 szt
oliwa
Pieprz biały mielony Prymat
pomidor 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa z czerwona cebula i fetą

Śledzie odcedzamy z oleju i kroimy w kawałki dosć małe.Pomidora obieramy z skórki i kroimy w kostkę .Cebulę kroimy w piórka. Korniszony i ugotowane jajka kroimy w kostkę .dodajemy pokrojoną fetę .wszystkie składniki mieszamy .doprawiamy solą ,pieprzem posiekaną dymką .Całość kropimy oliwą i jeszcze raz mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 26.05.2012 18:26
super
anulka69 01.02.2012 15:17
pycha
Justa32 18.12.2011 21:56
pyszna
owocówka 21.10.2011 08:54
aż chce sie jeść jak się takie widzi :D
iwa643 21.10.2011 06:59
Podajemy zimne z lodówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak