Składniki:
ser żółty | 25 dag |
melon | 1/2 szt |
arbuz | 1/4 szt |
olej | 4-5 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżki |
szczypiorek posiekany | 1,5 łyżki |
sól | |
dżem | 1-2 łyżki |
winogrona czerwone | 30 dag |
winogrona białe | 30 dag |
ser żółty | 25 dag |
melon | 1/2 szt |
arbuz | 1/4 szt |
olej | 4-5 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżki |
szczypiorek posiekany | 1,5 łyżki |
sól | |
dżem | 1-2 łyżki |
winogrona czerwone | 30 dag |
winogrona białe | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: