Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka selerowa z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1
jogurt naturalny 150 g
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka selerowa z rodzynkami

Seler obieramy z twardej skórki. Trzemy na średnich oczkach tarki. Jogurt mieszamy z cukrem. Gdy cukier się rozpuści jogurtem polewamy startego selera. Rodzynki zalewamy wrzątkiem, aby namiękły. Miękkie dodajemy również do selera. Wszystko razem mieszamy. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 02.10.2012 10:24
pycha
GOSIA18 30.08.2012 10:13
coś innego, super
Rafał10 30.08.2012 08:31
ooo z rodzynkami nigdy nie jadłam, faaajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak