Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka selerowa
Wędzoną rybę starannie oczyściłem z ości, podzieliłem na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki połączyłem, dodałem majonez, delikatnie wymieszałem. Doprawiłem solą i pieprzem.
seler marynowany | 180 g (po osączeniu) |
jajko | 4 szt |
kukurydza w puszce | 1 szt (mała) |
majonez | 1-2 łyżki |
dorsz | 300-400 g (wędzony) |
ananas w puszce | 140 g (z kokosem-pina colada) |
szczypiorek | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: