Sałatka salsa - śledziowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 sztuka
  • papryka konserwowa

    1 słoik
  • ogórki kiszone

    5 sztuk
  • olej

    1 łyżeczka
  • koncentrat pomidorowy

    1 puszka
  • keczup pikantny

    3 łyżki
  • matijasy

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć, a następnie pokroić w paseczki. Paprykę i ogórki pokroić na drobno. Cebulę pokroić na drobno i podsmażyć na oleju.
Do pokrojonych śledzi dołożyć pokrojoną paprykę, ogórki i cebulę i wszystko wymieszać z koncentratem i keczupem.
Sałatka gotowa. Smacznego !!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat