Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo-tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
jajko 4 szt
kukurydza w puszce 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo-tuńczykowa

Ryż gotujemy, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ryż, jajka, kukurydzę i tuńczyka łączymy ze sobą. Dodajemy majonez i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak