Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 woreczek
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
koperek
Pieprz biały mielony Prymat
pomidor 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem i koperkiem

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu studzimy . Tuńczyka wyciągamy z puszki i dodajemy do ryżu . Koperek myjemy osuszamy i siekamy . Łączymy z sałatką . Pomidora myjemy i kroimy w kosteczkę . dodajemy do sałatki . Doprawiamy pieprzem . Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 02.10.2012 17:02
proste i lekkie
iwa643 02.10.2012 10:29
Polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak