Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
majonez 1 łyżka
pieprzdo smaku do smaku
sól do smaku
groszek zielony 1 drobny
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż paraboliczny 1 woreczek

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa z tuńczykiem

Ryż parbolied gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu wsypujemy ryż do miski, dodajemy kawałki tuńczyka, paprykę pokrojoną w kostkę, groszek zielony, majonez i przyprawy. Na koniec wszystko razem mieszmay.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 27.07.2012 15:16
pycha
gosia1988 25.07.2012 22:00
pyszna
halina17 25.07.2012 19:07
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak