Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z selerem naciowym

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
seler naciowy 4 kawałki
szynka 15 dag
jajko 4 szt
majonez
jogurt naturalny
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z selerem naciowym

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. Seler kroimy w drobna kosteczkę. Szynkę takę kroimy w kostkę . Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i siekamy. Składniki łączymy z sobą doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy majonez i jogurt. Jeszcze raz mieszamy. Podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marinia 16.09.2013 13:55
coś dla mnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak