sałatka ryżowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 torebki
  • kukurydza

    1 puszka
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • pomidor

    1-2 szt
  • parmezan starty

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko, dodać pozostałe składniki i wymieszać.polać oliwą wymieszaną z przyprawami i czosnkiem,posypać parmezanem i wymieszać.łatwa,smaczna i sycąca przekąska.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 09.07.2012 15:10
ciekawa..
KasiaK90 14.06.2012 08:44
smaczna
kochanyptysiu 08.06.2011 16:56
pychotka
Joanna108 25.02.2011 18:14
Już samo zdjęcie zachęca, by spróbować tych pyszności !!!
Jolanta40 12.01.2011 20:03
pycha
aeksandra 27.11.2010 15:55
bardzo ciekawa ;)
mehia 24.11.2010 09:14
extra :)
edyta44 02.10.2010 17:40
uwielbiam takie salatki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat