Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka Rydzowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 1 kg
cebula biała 1 sztuka
śmietana kwaśna 1 sztuka
sól
pieprz
majonez 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka Rydzowa

Sałatka banalnie prosta a niezwykle smaczna. Rydze obgotowujemy i studzimy, kroimy w plasterki, dodajemy pokrojoną cebulkę, i zalewamy śmietaną wymieszana z majonezem i przyprawami. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 03.12.2012 22:47
No, to może być smaczne - tylko skąd wziąć teraz rydze:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak