Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka rybno - buraczana

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 1 woreczek
buraki czerwone 1 szt większy
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
fasola czerwona z puszki 1/2 puszki
sok z cytryny 1/2 szt
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Do dekoracji:
jajka ugotowane na twardo 1 szt
natka pietruszki 1/2 pęczka
papryka czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka rybno - buraczana

Kasze ugotować dodać odsączonego tuńczyk,buraka ugotować pokroić w kostkę dodać do kaszy,dodać odsączoną z zalewy i przepłukaną wodą fasole czerwoną ,skropić sokiem z cytryny, doprawić pieprzem i solą .Udekorować ugotowanym jajkiem paseczkami papryki i zieloną posiekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 30.01.2017 10:04
na pewno pyszna ;)
gusia1000 30.01.2017 00:15
Bardzo dobra.
norweska20 29.01.2017 23:31
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak