sałatka rybna na szybko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    ¾ szklanki
  • posiekana zielenina

  • zielony groszek

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z ości i skóry, podzielić na niewielkie kawałki, wymieszać z majonezem i osączonym groszkiem. Ułożyć w miseczce i posypać zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat