Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka porowo-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 1szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
kukurydza 1 puszka
ogórki kiszone 3 szt
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka porowo-jajeczna

Białą cześć pora sparzyć i pokroić w talarki. Jajka obrać i pokroić w kostkę. Ogórki kiszone również pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić na sicie. Wszystkie warzywa połączyć razem dodać majonez i jogurt, wymieszać i schłodzić w lodówce przed podaniem. Oczywiście doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak