SAŁATKA POPOŁUDNIOWY GŁÓD

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    6 LIŚCI
  • kukurydza

    1 PUSZKA
  • pierś kurczaka

    1 SZTUKA
  • jabłko

    1 SZTUKA
  • majonez

  • mandarynki

    3 SZTUKI
  • kostka rosołowa

  • pieprz, sól

  • ananas

    1 PUSZKA
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

PIERŚ Z KURCZAKA UGOTOWAĆ W WODZIE Z ROZPUSZCZONĄ KOSTKĄ ROSOŁOWĄ. KAPUSTĘ POKROIĆ NA MAŁE PASECZKI, JABŁKO OBRAĆ I POKROIĆ W KOSTKĘ. ANANASA WYJĄĆ Z PUSZKI I POKROIĆ. DODAĆ OSĄCZONĄ KUKURYDZĘ. MANDARYNKI PODZIELIĆ NA CZĄSTKI I KAŻDĄ CZĄSTKĘ POKROIĆ NA PÓŁ. DODAĆ POKROJONĄ, OSTUDZONĄ PIERŚ Z KURCZAKA I PRZYPRAWY ORAZ MAJONEZ.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat