Sałatka "Pod ręką"

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron ryżowy

    40 g
  • sałata lodowa

    pół główki
  • kukurydzapół

    pół puszki
  • oliwki czarne Smak

    pół słoiczka
  • paluszki krabowe

    5 paluszków
  • ogóreczki z czosnkiem Smak

    pół słoiczka
  • rzodkiewki (małe)

    6 sztuk
  • oliwa

    3 łyżki
  • Bazylia suszona Prymat

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • jabłko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pokroić na małe części i wymieszać. Makaron ryżowy przygotować wg opisu na opakowaniu. Połączyć z pozostałymi składnikami. Przyprawy wymieszać z oliwą i dodac do sałatki. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat