Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa
Jajka, ogórki i cebulę pokroić w kostkę.
Ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
Wszystkie warzywa wymieszać, dodać sól, pieprz, majonez i musztardę.
Na godzinę włożyć do lodówki.
Smacznego.
pieczarki | 0,5 kg |
jajka ugotowane na twardo | 3 sztuki |
ogórki kiszone | 5 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
ser żółty | 100 gram |
majonez | 5 łyżek |
musztarda | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: