Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka owocowa z brzoskwiniami i winogronem
Sałatkę przełożyć na talerzyki i posypać orzechami.
Podawać bezpośrednio po przyrządzeniu.
brzoskwinie | 2 szt |
śliwki węgierki | 3-4 szt |
oliwa | 1-2 łyżki |
sok z cytryny | 4 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
cynamon | 1/4 łyżeczki |
orzechy włoskie | 1 łyżka |
mięta liście | kilka szt |
winogrona czerwone | 100 gram |
roszponka | 20 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: