Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa z kapusty pekińskiej
Kroki postępowania
majonez, jogurt, szczypiorek, zioła prowansalskie, sól i pieprz, ocet i cukier wymieszać.
kapusta pekińska | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
Kukurydza z Puszki | 1 szt |
szczypiorek | 3 łyżki |
ser żółty | 100 gram |
majonez | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 3 łyżki |
ocet 10 % | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: