Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata zielona 5-6 liści
rzodkiewka 1 pęczek
kiełki fasoli mung 3 łyżki
kukurydza w puszce 3 łyżki
śmietana jogurtowa
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Fasolę porwać na kawałki, rzodkiewki pokroić w półplasterki. Dodać kiełki, kukurydzę, skropić octem, wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.07.2012 08:12
fajna
Tomasz17 18.09.2011 18:03
smaczna
ewaa 27.05.2011 20:58
pyszna i zdrowa
edyta44 25.03.2011 16:58
smaczna
Ewa111 23.02.2011 11:12
smaczna ,zdrowa ,kolorowa
Monika193
Monika193 08.02.2011 09:02
takie sałatki są przepyszne
mehia 03.02.2011 19:44
super :)
Ewelina45 03.02.2011 09:33
pysznosci
agnieszka137 02.02.2011 21:00
super! tak wiosennie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak