Przepis i sposób przygotowania na: sałatka nicejska
Przygotować sos: składniki sosu włożyć do szczelnie zamykanego słoika i energicznie potrząsając, wymieszać.
Przed podaniem polać sałatę sosem i wstawić do lodówki na 30 min.
sałata | 1 główka |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
pomidory | 5 szt |
fasolka szparagowa | 40 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
oliwki czarne Smak | 15 szt |
oliwa | 6 łyżek |
sok z cytryny | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: