Składniki:
Makaron kolanka | 25 dag |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Makaron kolanka | 25 dag |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: