Sałatka kiełkowa z pieczarkami i fetą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełki rzodkiewki

    1 opakowanie
  • ser feta

    1 szt
  • sos winegret

  • pieprz kolorowy ziarnisty

  • pieczarki marynowane

    1/2 słoika
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełki wyciągamy z opakowania i przekładamy do miski. Ser feta kroimy w kosteczkę dodajemy do kiełków. Pieczarki odcedzamy z zalewy ,większe kroimy i dodajemy do sałatki. Natkę pietruszki siekamy . Składniki lekko mieszamy . Robimy sos winegret i polewamy nim sałatkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Patrycja25 28.11.2012 11:31
dobre
bietka 28.11.2012 11:29
uwielbiam takie sałatki :)
iwa643 28.11.2012 11:26
Polecam szybkie i zdrowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat