Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kapuściana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
pierś z kurczaka 1 sztuka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
makaronu świderki 1 szklanka
olej
majonezu 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kapuściana

Do garnka wlać wodę i zagotować ze szczyptą soli.Wrzucić makaron i ugotować.Kapustę opłukać i poszatkować na mniejsze kawałki,Pierś z kurczaka umyć i pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oleju.Makaron odcedzić i dodać do kapusty i kawałków kurczaka.Przyprawić do smaku,Polać majonezem i wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak