Sałatka kanapkowa do śniadania :)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki

    5 sztuk
  • pietruszka zielona

    garść
  • serek naturalny biały

    150 g
  • jajka

    2
  • płatki migdałowe

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • pieczywo

  • sok grejpfrutowy

  • wędlina gotowana

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Rzodkiewki i wędlinę kroimy w drobną kosteczkę, pietruszkę i płatki migdałowe drobno siekamy, wkładamy do miseczki, dodajemy ugotowane i drobno pokrojone jajka, serek naturalny, mieszamy dokładnie, przyprawiamy solą, pieprzem.

Pastę podajemy z ciemnym pieczywem i szklanką soku grejpfrutowego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kuchenka 06.01.2014 17:23
na śniadanko wspaniałe!!!
joanna__s 06.01.2014 15:08
Szybka i smaczna sałatka.
kasiaw 06.01.2014 11:29
pyszna idealna na śniadanie
babajaga1969 06.01.2014 11:28
śniadanie smaczne
sasanka 06.01.2014 11:16
Ciekawy dodatek migdałów :) a sałatka wygląda na pyszną :)
iwi 06.01.2014 10:53
Pyszna sałatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat